Förstasidan
 
Mexico
Chile
Påskön
Bora Bora
Nya Zealand - Nordön
Nya Zealand - Sydön
Australien - Östkusten
Australien - Ayers Rock
Australien - Darwin
Singapore
Malaysia
Borneo
Brunei
Thailand, Del 1
Thailand, Del 2
Kambodja
Hong Kong
Kina
Chile
 
 
 
"Efter den enormt omständiga resan från Cancun till Santiago flög vi in över Anderna, en otroligt vacker inflygning (även om tankarna gick till filmen "Alive"...)." Vy från flygplanet över Anderna
 
Staty på San Cristobal "Vi fick tag på en taxi och ett vandrarhem, helt ok (egen toalett, dock äcklig filt)! Sov som grisar under natten. Efter att ha varit morgonpigga blev vi nu sjusovare. Bobby skakade liv i mig vid 9-tiden och så gav vi oss iväg ut på stan. Vi promenerade iväg till centrum genom Santiagos gator och parker till vi kom på att vi skulle ta oss upp på San Cristobal till jungfrustatyn där."
 
 
"Idag skulle vi ta oss till Anderna, men eftersom INGEN pratar engelska här så gissade vi på att Anderna hette Los Andes (eftersom alla pratade om det). Efter en två timmars bussresa visade det sig att Los Andes egentligen var en liten by (dock vid Andernas fot).
 
En lokalbuss senare (från 40-talet, som ironiskt nog hette "Marco Polo") så hamnade vi i en liten by bland Anderna som hette Rio Blanco. Vi tittade lite på bergen där (otroligt vackra, jag önskar att jag hade lite mer tid att vandra i dem) och sedan påbörjade vi den långa resan tillbaka till Santiago." Byn Rio Blanco, bland Anderna
 
 
"Imorgon åker vi till Påskön, så sammanfattningsvis kan vi säga detta om Chilenarna: De är väldigt trevliga och serviceinriktade. Men tyvärr pratar de ingen engelska alls, så min taskiga skolspanska får ansträngas till dess bristningsgräns."