Förstasidan
 
Mexico
Chile
Påskön
Bora Bora
Nya Zealand - Nordön
Nya Zealand - Sydön
Australien - Östkusten
Australien - Ayers Rock
Australien - Darwin
Singapore
Malaysia
Borneo
Brunei
Thailand, Del 1
Thailand, Del 2
Kambodja
Hong Kong
Kina
Nya Zealand - Nordön
 
 
 
Flighten till Nya Zealand
"Men till sist lyfte vi med Polynesian Airlines från Papeete (Tahiti) mitt i natten. Det var ett i stort sett nytt plan, och likaså en ny modell från Boeing, en 737-800. Det hade stora coola "winglets" längst ut på vingarna, och planet var i övrigt väldigt modernt.
Det på planet som intresserade mig var att det var reklam på spypåsen! Vad tror de egentligen?! Att man mår illa, BLLAAAARRGGHH, och sedan tittar på påsen och tänker: 'Åh, det har verkar vara en bra produkt! I detta fall var det dessutom reklam för billig framkallning, på påsen som då var snarlik en fotopåse. Så ska det gå till såhär:
  1. Må illa.
  2. Spy i påsen.
  3. Lägg i dina filmer.
  4. Lämna in och vänta dig svar inom en vecka"
Sky Tower i Auckland
 
 
 
Auckland
 
"Vi åkte på en utflykt i Auckland där vi skulle se pingviner, delfiner mm. Jag såg den första pingvinen, så jag vann lite godis! :-)"
 
 
 
Waitomo Caves
 
Aranui Cave "Sedan var vi i en lysmasksgrotta, där vi åkte båt på en underjordisk flod. Det var fullt av lysmaskar i taket och det såg ut som en stjärnhimmel med alla lysande prickar!"
 
 
 
Rotorua
 
Bobby & lejonungar "Först åkte vi till Agrodome, en farm där vi åkte runt på en tur. På den fick vi se massor av får (som stångades HÅRT för att få maten vi höll i). Det fanns också en mindre version av lamor där, emuer, hjortar och JÄTTESTORA tjurar, varav vi matade alla ovanstående. Vi åkte sedan till en djurpark vid Paradise Valley Springs där vi klappade lejonungar, matade vallabies och en massa slags foreller mm." Agrodome
 
Rotorua "Vi tyckte nu att det var dags att bada i varma källor och åkte därför till Polynesian Spa. Där hade de massor av bassänger med vatten fyllt med mineraler mm. Vi gick till bassäng nr 43 (trodde vi) och gick sakta ner i den. Efter att ha fått våra initiala brännskador förklarade en kille för oss att siffrorna "43" på skylten vid poolen inte var numret på den utan istället antalet grader varmt vattnet i den var..."
 
 
 
Lake Taupo/Rotorua
 
Huka Falls Waikoto River Prawn Park
 
 
Mt Ruapehu "Vi spenderade dagen med att köra/gå omkring i Tongariro National Park, belägen strax söder om Lake Taupo. I den finns tre st vulkaner, varav två av dem fortfarande betraktas som aktiva." Mt Ngauruhoe
 
 
Till Nya Zealand - Sydön